Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Oktopus, frisch oder aufgetaut, gereinigt
- 250 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (4 cm)
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
- 60 g Weißwein
- 60 g Wasser
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (optioneel)
- 20 g Balsamico
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10 min.
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1h
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Indisches Lammcurry
1h 30 min.
Kaninchen in Tomatensauce
50 min.
Scallops & Pea Puree
20 min
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min