Mediterraner Oktopuseintopf

Mediterraner Oktopuseintopf

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
3 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln geviertelt
    150 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2 - 3
  • Olivenöl
    15 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Oktopus frisch oder aufgetaut, gereinigt
    500 g
  • Erdäpfel geschält, in Stücken (4 cm)
    250 g
  • Karotten in Stücken (2 cm)
    180 g
  • Sellerie in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Weißwein
    60 g
  • Wasser
    60 g
  • schwarze Oliven, entkernt
    50 g
  • Sardellenfilets, in Öl eingelegt (optioneel) abgetropft
    3 - 4
  • Balsamico
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    2 TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    ½ - ¾ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 1564 kJ / 373 kcal
Vetten 14 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...