Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno ai funghi
- 120 g di Gruviera, a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 80 g di cipolla rossa, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, tritata
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di farina di mais, bianca
- 20 g di burro
- 200 g di mais dolce in scatola sgocciolato (peso netto)
-
150
g di Biltong, carne essiccata, marinata e speziata, a striscioline
of 150 g di bacon affumicato a fette, a striscioline - 100 g di feta, sbriciolata
- 200 g panna, qualsiasi tipo
- 10 foglie di basilico fresco, spezzettate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin di zucca spinosa e dentice
1h 25min
Carbonara di seitan
40min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1 Std. 35 Min
Sformato di noodle
1 godz. 30 min
Manzo stufato con chipotle
1 godz.
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 min
Fideuà di verdure
Geen beoordelingen
Torta salata di verdure e contorno di insalata
1 Std. 5 Min
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1 godz. 10 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 godz.