Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno ai funghi
- 120 g di Gruviera, a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 80 g di cipolla rossa, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, tritata
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di farina di mais, bianca
- 20 g di burro
- 200 g di mais dolce in scatola sgocciolato (peso netto)
-
150
g di Biltong, carne essiccata, marinata e speziata, a striscioline
of 150 g di bacon affumicato a fette, a striscioline - 100 g di feta, sbriciolata
- 200 g panna, qualsiasi tipo
- 10 foglie di basilico fresco, spezzettate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene alla Norma
1h
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Stufato di fagioli bianchi con finocchi e salsiccia
55 min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9h 20min
Lasagna da calcio
2h 30 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20 min
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40 min
Involtini di sogliola con verdure all'orientale
50 min
Marmitako di polpo
50 min
Torta ragnatela
2 godz. 40 min
Zuppa patora
1h 20 min
Crêpes ai funghi
1u. 50min