Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g de garbanzos secos
Falafel
- 15 g de cilantro, solamente las hojas
- 20 g de hojas de perejil
- 115 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de garbanzos secos, hidratados en agua por lo menos 8 horas
- 2 cucharaditas de sal fina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharadita de comino
Salsa de ajonjolí tostado
- 90 g de ajonjolí blanco, tostado
- 40 g de aceite de oliva
- 40 g de agua
- ¼ cucharadita de sal fina
Para servir
- 8 piezas de pan pita, cortado por la mitad
- hojas de lechuga, las necesarias
- jitomate bola, en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1608 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Pesto sin lácteos
5min
Bowl con falafel de lentejas y granada
2 godz. 35 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Falafel de garbanzos
13 Std.
Falafel
1h
Falafel
1h 30min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2h 30min
Panes al vapor Taiwaneses
2 godz. 45 min
Curry de espinaca y queso fresco
13 Std.
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1 Std. 25 Min
Falafel de zanahoria
30min