Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de queso Gruyère o cualquier otro queso de dureza media, en trozos
- 6 huevos
- 3 pizca de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 500 g de agua
- 4 bollos, para hamburguesa
- 100 g de lechuga, desinfectada, deshojada
- 200 g de jitomate, en rebanadas
- 50 g de cebolla morada, en rebanadas
- 50 g de pepinillos, en rebanadas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1649.5 kJ / 394.3 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 544 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 dk
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50 dk
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Pasta con salchichas en olla
30 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Tortilla de calabacitas con clara de huevo
30 min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30 min
Tacos de papa
1h
Limonada de pepino
5 min