Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa quebrada:
- 250 g de harina
- 120 g de mantequilla, fría, en trozos
- 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de polvo para hornear
Relleno:
- 150 g de queso oaxaca
- 120 g de leche
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 huevos
- 10 g de harina
- sal y pimienta, al gusto
- 250 g de setas
- 15 g de aceite
- 5 chiles guajillo, desvenados
- 50 g de agua
- 1 cubo de caldo de pollo
- 1 ramita de epazote, sólo las hojas enteras
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3023 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Quiche de espinacas con tocino
2h
Pesto de espinacas y nueces
5min
Quiche de flor de calabaza
1h
Lasaña vegetariana
1h
Pan artesanal TM6
5h
Hojaldre de flor de calabaza
45 min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h
Pay de espinaca con base de nuez
1 Std. 20 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Pay de atún
1h 40min