Barra de dátiles y chocolate sin gluten

Barra de dátiles y chocolate sin gluten

4.8 89 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
16 porciones

Ingrediënten

  • aceite la necesaria para engrasar
  • 250 g de nuez pecana
  • 250 g dátiles deshuesados
  • 1 cdita de canela en polvo
  • 5 huevos
  • 60 g de chispas de chocolate amargo
  • 80 g de harina sin gluten
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • azúcar glass la suficiente para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 16 porciones

Natrium 317 mg
Eiwitten 79.8 g
Calorieën 12919.2 kJ / 3076 kcal
Vetten 175.6 g
Vezels 40.8 g
Verzadigd vet 36 g
Koolhydraten 337.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...