![Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96f0e862-ae50-4fe0-81da-20a97bc4e7b0/Derivates/57d01e6f-a0c0-474c-a2d4-19602198716c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Dill, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 350 g Basmati-Reis
- 400 g grüne Babylimabohnen, TK
- 1 TL Safranfäden
- 30 g Öl
- 200 g Feta, zerbröselt
- 50 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1656 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen und Reis mit frittierten Zwiebeln (Mujadarrah)
1h 5 min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 dk
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Gemüse Biryani
50min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35min
Erdbeer-Dattel Creme
10hod. 30min
Pilaw-Reis
40min
Vegetarische persische Bohnenpatties
1 godz. 40 min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1sa
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1 godz. 25 min