Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Biscotti
- 3 large eggs
- 80 g brown sugar
- 50 g whole milk
- 100 g plain flour
- 250 g almond flour
- 1 tsp baking powder
- 100 g almonds
Poached Quince
- 400 g water
- 250 g sweet Marsala wine
- 300 g caster sugar
- 6 cardamom pods, gently crushed
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 800 g quince (approx. 4), peeled, cut in eights and cores removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2627 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Pâté
55min
Saffron and cardamom poached pears
40min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Almond pastry
25min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Buckwheat Crêpes
30min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Pear Frangipane
1h 30min