Fish tagine with tahini

Fish tagine with tahini

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • onions cut into quarters
    200 g
  • white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
    1000 g
  • salt
    5 - 7 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    100 g
  • onions cut into halves
    300 g
  • sunflower oil
    90 g
  • water
    700 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • tahini paste
    180 g
  • vinegar
    1 tbsp
  • bitter orange juice (see tip)
    200 g
  • toasted pine nuts to garnish
  • fresh parsley leaves chopped, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 64 g
Calorieën 4000 kJ / 956 kcal
Vetten 71.6 g
Koolhydraten 13.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...