Fish tagine with tahini
TM5 TM6

Fish tagine with tahini

4.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g onions, cut into quarters
  • 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
  • 5 - 7 tsp salt
  • 100 g lemon juice, freshly squeezed
  • 300 g onions, cut into halves
  • 90 g sunflower oil
  • 700 g water
  • ½ tsp ground cumin
  • 180 g tahini paste
  • 1 tbsp vinegar
  • 200 g bitter orange juice (see tip)
  • toasted pine nuts, to garnish
  • fresh parsley leaves, chopped, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4000 kJ / 956 kcal
Eiwitten
64 g
Koolhydraten
13.9 g
Vetten
71.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten