Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, cut into quarters
- 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
- 5 - 7 tsp salt
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 300 g onions, cut into halves
- 90 g sunflower oil
- 700 g water
- ½ tsp ground cumin
- 180 g tahini paste
- 1 tbsp vinegar
- 200 g bitter orange juice (see tip)
- toasted pine nuts, to garnish
- fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4000 kJ / 956 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 71.6 g
Alternatieve recepten
Samke harra
35 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Red lentil soup with cumin
55min
Falafel
1 Std. 25 Min
Raw kibbeh
15 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Tarator (tahini dip)
5min