Apparaten en accessoires
Gazpacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Pflaumentomaten reif, halbiert1000 g
-
grüne Peperoni50 g
-
Zwiebeln40 g
-
Gurken teilweise geschält70 g
-
Knoblauchzehe1
-
Essig30 g
-
Salz1 TL
-
natives Olivenöl extra50 - 100 g
-
Eiswürfel8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
616 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kürbis-Kokossuppe
45min
Peperonicremesuppe
20min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Knusperchips mit Guaçamole
1u.
Gemüsetatar
25min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Focaccia mit Oliven
2u. 20min
Rosmarin Focaccia
2u. 30min
Randen-Suppe
45min