![Salmorejo Salmorejo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/497214ce-6913-4a7a-af94-6102dfc37a29/Derivates/d6db00d4-abf6-49cc-8761-92d0e003afda.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g natives Olivenöl extra
- 4 Eier, hartgekocht (zum Garnieren)
- 100 g Serranoschinken, gewürfelt (zum Garnieren)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1000 g Rispentomaten
- 1 TL Salz
- 150 g Brotkrümel, weiss (vom Vortag)
- 30 g Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1771 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 13.04 g
- Koolhydraten
- 18.15 g
- Vetten
- 33.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte Tatin
1h 15 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 分钟
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 分钟
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 Min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 分钟
Pisco Sour
10 Min
Natillas
1 Std.
Gazpacho
1h 15 min
Dreikönigsküchlein
3小时
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 分钟