Apparaten en accessoires
Salmorejo
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 Portionen
Ingrediënten
-
natives Olivenöl extra150 g
-
Eier hartgekocht (zum Garnieren)4
-
Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)100 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Rispentomaten1000 g
-
Salz1 TL
-
Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)150 g
-
Essig30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
13.04 g
Calorieën
1771 kJ /
424 kcal
Vetten
33.19 g
Koolhydraten
18.15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Honeycomb
1u. 30min
Ossobuco sous-vide
13u.
Key Lime Pie
4u. 40min
Sauce béarnaise
20min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2u. 30min
Gazpacho
1u. 15min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Tarte Tatin
1u. 15min
Festtags-Pavlova
3u. 30min
Artischocken alla Romana
50min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min