Salmorejo

4.8 35 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 Portionen

Ingrediënten

  • natives Olivenöl extra
    150 g
  • Eier hartgekocht (zum Garnieren)
    4
  • Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)
    100 g
  • Knoblauchzehen nach Geschmack
    1 - 2
  • Rispentomaten
    1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Essig
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13.04 g
Calorieën 1771 kJ / 424 kcal
Vetten 33.19 g
Koolhydraten 18.15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...