Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Schalotten, halbiert (ca. 80 g)
- 350 g Porree, weiße Teile, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1000 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- Salz
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2001 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Soufflé mit Käse
45 min
Zabaglione
15 min
Spargel-Papaya-Cocktail
35 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Kalte Caprese-Suppe
2u. 15min
Vitello Tonnato
48 Std.
Tomato Tonnato
15 min
Pissaladière
1h 20 min
Gedämpfte Hähnchen-Bällchen
50 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1 Std.
Gazpacho Andalusia
40 min