Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Surimi (Krebsfleischimitat)
- 2 hart gekochte Eier
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft
- 200 g Mayonnaise
- 2 Lauchzwiebeln, in Ringen
- Salz
- Pfeffer
- 1 Baguette, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Okroschka (Kalte Suppe)
1sa 10 dk
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Oliviersalat
3h
Borschtsch mit Rindfleisch
1sa 10 dk
Andalusische Fischsuppe
50 min
Lachs-Dip
5min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Gefüllte Blinis
55 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min