Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 50 克 新鲜姜 ,切薄片
- 500 克 鸡肉 ,带皮和骨,切块(2-3公分)
- 30 克 绍兴花雕酒
- 20 克 酱青
- 10 克 蚝油
- 2 茶匙 枸杞 ,洗净
- 5 片 当归
- ¼ 茶匙 麻油
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 10 粒 红枣 ,去核
- 800 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0 g