Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
当归鸡
- 500 克 无骨全鸡腿 (约 1个腿), 切成2 公分条状
- 10 克 干云耳 ,浸软
- 30 克 新鲜姜片
- 2 个 蒜瓣 ,切片
- 1 汤匙 枸杞
- 5 粒 红枣 ,去核,切半
- 2 片 当归 (optioneel)
- 1 茶匙 酱青
- ½ 茶匙 盐
- 1 茶匙 麻油
-
1
汤匙 绍兴花雕酒
of 1 汤匙 味醂
蒸鸡蛋
- 220 克 水
- 150 克 蛋 (约 3 个蛋)
- ½ 茶匙 盐
米饭
- 200 克 米 ,洗净
- 950 - 1000 克 水
- 1 茶匙 酱青 ,淋蛋用
- 1 小支 芫荽 ,只取叶片,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 739 mg