豆油肉

豆油肉

4.8 26 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 50min
6 人份

Ingrediënten

  • 1800 克
  • 五花肉,带皮 切成5公分 x 2公分长
    600 克
  • 带壳,洗净
    4 - 5 个
  • 酱青
    60 克
  • 黑酱油
    20 克
  • 蒜瓣 烟熏,带皮
    8 - 10 个
  • 肉桂棒
    1 支
  • 八角
    2 个
  • 丁香
    2 个
  • 白胡椒粒 拍碎
    10 粒

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 817 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 2427 kJ / 580 kcal
Vetten 56 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 20 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...