Apparaten en accessoires
豆油肉
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 50min
6 人份
Ingrediënten
-
水1800 克
-
五花肉,带皮 切成5公分 x 2公分长600 克
-
蛋 带壳,洗净4 - 5 个
-
酱青60 克
-
黑酱油20 克
-
蒜瓣 烟熏,带皮8 - 10 个
-
肉桂棒1 支
-
八角2 个
-
丁香2 个
-
白胡椒粒 拍碎10 粒
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
817 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2427 kJ /
580 kcal
Vetten
56 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式慢炖经典
13 recepten
Internationaal
Internationaal