Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 鸡胸肉 ,去皮,切块(4-5公分)
- 10 克 酱青
- 1 - 2 茶匙 麻油 ,适量调味
- 200 克 白米 (长粒米),洗净沥干
- 1600 克 水
- 2 个 皮蛋 ,洗净(参考贴士)
- 2 个 咸蛋 ,煮熟,去壳并切丁
- 2 茶匙 自制鸡精粉
- 2 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 10 克 新鲜姜 ,切丝
- 2 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片,切碎,装饰用
- 2 小支 青葱 ,切葱花,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 973 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0 g