Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮和骨,切块 (4-5公分)
- 10 克 鱼露
- 15 克 蒜瓣 ,剁幼
- 1 汤匙 咖喱粉
- ½ 茶匙 盐
- 1 ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 黑酱油
- 20 克 食油
- 2 支 新鲜香茅 , 只取白色部分, 切段
- 50 克 小红葱 (约1个小红葱)
- ½ 新鲜红辣椒 , 去籽,切碎, 装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 907.9 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 0.5 g