越式香茅鸡

越式香茅鸡

4.5 21 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
6 人份

Ingrediënten

  • 全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮和骨,切块 (4-5公分)
    500 克
  • 鱼露
    10 克
  • 蒜瓣 剁幼
    15 克
  • 咖喱粉
    1 汤匙
  • ½ 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 黑酱油
    1 茶匙
  • 食油
    20 克
  • 新鲜香茅 只取白色部分, 切段
    2 支
  • 小红葱 (约1个小红葱)
    50 克
  • 新鲜红辣椒 去籽,切碎, 装饰用
    ½

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.6 g
Calorieën 907.9 kJ / 217 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 7.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...