Apparaten en accessoires
冬菜蒸肉饼饭
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
猪肉碎200 克
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉 调味用1 小撮
-
天津冬菜 浸泡5分钟20 克
-
麻油1 茶匙
-
水3 汤匙
-
蛋4 个
-
盐 适量调味1 小撮
-
水1400 克
-
白米 (长粒米),洗净200 克
-
四季豆 去梗80 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18 g
Calorieën
1414 kJ /
338 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一锅料理
12 recepten
Internationaal
Internationaal