Apparaten en accessoires
虾酱五花肉
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
3 人份
Ingrediënten
-
食油30 克
-
五花肉,带皮 利用厨用纸巾拍干,切块 (2公分x 1公分)300 克
-
蒜瓣5 个
-
新鲜姜 切丝40 克
-
干鱿鱼丝 约5公分长20 克
-
指天椒 (optioneel) 切片1 条
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
虾酱30 克
-
水350 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
107 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2835 kJ /
678 kcal
Vetten
64 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
21 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
亚洲高温精选
12 recepten
Internationaal
Internationaal