Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 克 水
- 400 克 猪颈骨 ,切块(4 公分)
- 250 克 咸菜 ,洗净,浸泡30分钟,切成3公分长
- 50 克 红萝卜 ,切片
- 250 克 苦瓜 ,切条(1 公分),去核
- 1 粒 咸水梅 ,去核
- 80 克 黄皮洋葱 ,切块
- 3 片 新鲜姜
- 20 克 枸杞
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 419 mg