苦瓜咸菜汤

苦瓜咸菜汤

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
5 人份

Ingrediënten

  • 2200 克
  • 猪颈骨 切块(4 公分)
    400 克
  • 咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成3公分长
    250 克
  • 红萝卜 切片
    50 克
  • 苦瓜 切条(1 公分),去核
    250 克
  • 咸水梅 去核
    1 粒
  • 黄皮洋葱 切块
    80 克
  • 新鲜姜
    3 片
  • 枸杞
    20 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 419 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 941 kJ / 225 kcal
Vetten 9 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...