韩式泡菜五花肉

韩式泡菜五花肉

4.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 食油
    50 克
  • 洋葱 切片
    60 克
  • 新鲜香菇 切片
    3 个
  • 新鲜青辣椒 切片
    1 条
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蒜瓣
    20 克
  • 新鲜姜
    2 公分
  • 五花肉 去皮,切薄片 (0.3公分)
    100 克
  • 韩式泡菜
    150 克
  • 米酒
    1 汤匙
  • 韩式辣椒酱
    1 汤匙
  • 青葱 只取白色部分, 剁碎
    1 汤匙
  • 麻油
    3 - 4 滴
  • 白芝麻 烤香,装饰用
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 5.9 g
Calorieën 1499.3 kJ / 358.3 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 21.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...