Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 食油
- 60 克 洋葱 ,切片
- 3 个 新鲜香菇 ,切片
- 1 条 新鲜青辣椒 ,切片
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 蒜瓣
- 2 公分 新鲜姜
- 100 克 五花肉 ,去皮,切薄片 (0.3公分)
- 150 克 韩式泡菜
- 1 汤匙 米酒
- 1 汤匙 韩式辣椒酱
- 1 汤匙 青葱 ,只取白色部分, 剁碎
- 3 - 4 滴 麻油
- 1 茶匙 白芝麻 ,烤香,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1499.3 kJ / 358.3 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 3.2 g