Apparaten en accessoires
青辣椒炒五花肉
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
3 人份
Ingrediënten
-
食油30 克
-
蒜瓣4 个
-
五花肉,去皮 ,切片250 克
-
豆瓣酱12 克
-
新鲜青辣椒 去籽,切片6 条
-
糖1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
辣椒干 浸软,切段2 条
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
130 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
2424 kJ /
579 kcal
Vetten
54 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
18 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
亚洲高温精选
12 recepten
Internationaal
Internationaal