香炒全鱼
TM6 TM5

香炒全鱼

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 克 新鲜黄尾鱼 (约2条小鱼,长约18-20公分),清除内脏和去鳞,清理干净并用厨用毛巾拍干
  • 2 茶匙 盐
  • 100 克 绍兴花雕酒
    of 100 克 味醂
  • 15 克 酱青
  • 10 克 黑酱油
  • 15 克 糖
  • 25 克 麻油
  • 15 克 新鲜姜 ,切片
  • 2 小支 青葱 ,切葱花

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2466 kJ / 589 kcal
Eiwitten
59 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
25 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
0 g
Natrium
2877 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten