香炒全鱼

香炒全鱼

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
2 人份

Ingrediënten

  • 新鲜黄尾鱼 (约2条小鱼,长约18-20公分),清除内脏和去鳞,清理干净并用厨用毛巾拍干
    500 克
  • 2 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    100 克
    100 克 味醂
  • 酱青
    15 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 15 克
  • 麻油
    25 克
  • 新鲜姜 切片
    15 克
  • 青葱 ,切葱花
    2 小支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 2877 mg
Eiwitten 59 g
Calorieën 2466 kJ / 589 kcal
Vetten 25 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...