百香果腰豆排骨

百香果腰豆排骨

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
5 人份

Ingrediënten

  • 排骨 切块 (4-5公分)
    500 克
  • 60 克
  • 酱青
    1 汤匙
  • 黑酱油
    ½ 茶匙
  • 自制鸡精粉
    1 茶匙
  • 小苏打
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 120 克
  • 新鲜百香果浆
    150 克
  • 食油
    1 茶匙
  • 玉米粉 (淀粉)
    ½ 汤匙
  • 白米醋
    ½ 汤匙
  • 香烤腰豆 拍碎
    5 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.2 g
Calorieën 1648.5 kJ / 394 kcal
Vetten 24 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 125.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...