Apparaten en accessoires
百香果腰豆排骨
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
5 人份
Ingrediënten
-
排骨 切块 (4-5公分)500 克
-
糖60 克
-
酱青1 汤匙
-
黑酱油½ 茶匙
-
自制鸡精粉1 茶匙
-
小苏打¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水120 克
-
新鲜百香果浆150 克
-
食油1 茶匙
-
玉米粉 (淀粉)½ 汤匙
-
白米醋½ 汤匙
-
香烤腰豆 拍碎5 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1648.5 kJ /
394 kcal
Vetten
24 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
125.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
东方之猪
10 recepten
Internationaal
Internationaal