Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 克 水
- 30 克 鸡精粉 ,自制或市售
- 300 克 鸡柳 ,切条
- 20 克 干黑木耳 ,浸软,去蒂,切丝
- 30 克 干贝 ,浸软,压碎成丝
- 4 朵 干香菇 ,洗净,浸软,去蒂,切条
-
4
汤匙 玉米粉 (淀粉)
of 4 汤匙 马蹄粉 - 80 克 冬粉 ,浸软,切成3公分长
- 20 克 酱青
- 10 克 黑酱油
- 2 小撮 白胡椒粉
- 2 个 蛋 ,稍微打散
- 1 汤匙 绍兴花雕酒 (optioneel)
- 1 - 2 茶匙 麻油
- 1 - 2 汤匙 黑米醋
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 127 mg