包菜花肉饭

包菜花肉饭

2.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜瓣
    6 个
  • 食油
    20 克
  • 五花肉,去皮 切片(2-3毫米)
    300 克
  • 印度香米 洗净
    350 克
  • 450 克
  • 白菜叶 ,切块(4公分)
    200 克
  • 黑酱油
    30 克
  • 酱青
    30 克
  • 蚝油
    10 克
  • 绍兴花雕酒
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青葱 切葱花,装饰用
    1 小支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 646 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 3268 kJ / 782 kcal
Vetten 45 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 75 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...