Apparaten en accessoires
Krokante olijven
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
50 stuks
Ingrediënten
-
middelharde kaas belegen, in stukken (3 cm) (bv. Gouda)250 g
-
bloem150 g
-
boter koud, in stukken120 g
-
fijn zout½ tl
-
pikante paprikapoeder1 snuifje
-
gevulde groene olijven goed uitgelekt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
225 kJ /
54 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Halloween-worstvingers
1u.
Minestrone
45min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Chocoladetruffels
2u. 45min
Mousse van kaas
10min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mousse van tonijn
10min
Mousse van ham
10min
Zalmtartaar
10min