Crostini aux champignons et Fontina

Crostini aux champignons et Fontina

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
20 morceaux

Ingrediënten

  • 15 brins de persil frais uniquement les feuilles
  • 1 oignon coupé en deux
  • 30 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de champignons de Paris frais en tranches
  • 10 g de vin rouge
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 250 g de Fontina en tranches
  • 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 morceau/part

Eiwitten 6 g
Calorieën 493 kJ / 118 kcal
Vetten 6 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...