Compatibele versies
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g de fromage de chèvre, moyennement dur, en morceaux (2-3 cm)
of 80 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm) - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
-
300
g de tomates mûres, épépinées et coupées en morceaux (0.5-1 cm)
of 300 g tomates cerises en boîte, en cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 650 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches, type conchiglie ou un autre type de pâtes sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2h 10min
Smoothie énergétique
10min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Légumes farcis
1h 20min
Spaghetti carbonara
40min
Tranche suédoise à la carotte
2 godz.
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Gnocchi Tricolore
35min
Pâtes au blé complet à la crème de pois chiches et crevettes
35min
Bolognaise au soja
40min
Salade de pâtes aux légumes
1h