
Compatibele versies
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g de fromage de chèvre moyennement dur, en morceaux (2-3 cm)
of 80 g de parmesan moyennement dur, en morceaux (2-3 cm) - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
-
300
g de tomates mûres épépinées et coupées en morceaux (0.5-1 cm)
of 300 g tomates cerises épépinées et coupées en morceaux (0.5-1 cm) - 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 brin de basilic frais feuilles lavées et séchées
- 650 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches, type conchiglie ou un autre type de pâtes sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 380 kcal / 1590 kJ
- Eiwitten
- 12.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vezels
- 3.9 g