Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil to taste
- 25 g barbecue sauce
- 1 pinch ground black pepper
Chicken and rice
- 800 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 400 g mixed capsicums (eg red, yellow, green) deseeded and cut into pieces (2-3cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ½ tsp salt
- 300 g long grain white rice
- 1000 g water
- 2 tbsp cornflour (starch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Meatballs with tomato sauce
40min
All-in-one chicken dinner
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken San Fernando
55min
Chooky rice
45min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min