Rijstcake met zoete azukiboonpasta
TM5 TM6

Rijstcake met zoete azukiboonpasta

Ingrediënten

Zoete azukiboonpasta

  • 150 g gedroogde azukibonen, geweekt gedurende 4-24 uur
  • 850 g water
  • 50 g bruine suiker

Rijstcake

  • 100 g rijstmeel (zie tips)
  • 125 g rijstmeel
  • 60 g bloemsuiker
  • 75 g melk
  • 15 g gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken
  • 1000 g water

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1318 kJ / 314 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
66 g
Vetten
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons 30-dagen gratis proeflidmaatschap en ontdek de wereld van Cookidoo®, zonder verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen