Apparaten en accessoires
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Voorbereiding. 35min
Totaal 8u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1318 kJ /
314 kcal
Vetten
1 g
Vezels
4.3 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Custard
15min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Groenteflan
1u. 35min
Vegan moussaka
1u. 50min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Indiase groentencurry
50min
Veelzijdige stevige soep
50min