Apparaten en accessoires
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Voorbereiding. 35min
Totaal 8u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1318 kJ /
314 kcal
Vetten
1 g
Vezels
4.3 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Soefganiots
2 Std.
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Gemarineerde paprika's
55 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min