Apparaten en accessoires
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
30 stuks
Ingrediënten
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
461 kJ /
111 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Harira
7u.
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Soja yoghurt
12u. 15min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen