Apparaten en accessoires
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
30 stuks
Ingrediënten
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
461 kJ /
111 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dadel- en Haverdrank
20min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Amandelmelk
10min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Frangipane met peer
1u. 30min