
Apparaten en accessoires
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
30 stuks
Ingrediënten
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
amandelmelk50 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
111 kcal /
461 kJ
Eiwitten
2.3 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
9.3 g
Vezels
1.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Desserts
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Glutenvrij Brood
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Sinaasappel Sponge Cake
1u.
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Baba met rum
Geen beoordelingen