
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het koekje
- 125 g suiker
- 5 eieren wit en geel gescheiden
- 1 snuifje zout
- 125 g bloem
De siroop
- 100 g water
- 150 g suiker
Lichte porto-room
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water
- 100 g suiker
- 50 g maïzena (zetmeel)
- 3 eieren
- 500 g melk
- 2 el porto
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud
- 150 g mascarpone zeer koud
Opbouw
- 250 g perziken in blokjes (1-2 cm)
- 250 g abrikozen in dunne reepjes
Meringue
- 150 g suiker
- 4 eiwitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 711.9 kcal / 2985.1 kJ
- Eiwitten
- 15.2 g
- Vetten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vezels
- 1.9 g