Apparaten en accessoires
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
8 porties
Ingrediënten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
112.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofvlees
3 godz. 10 min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Brak ocen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Halloween pompoentaart
4 godz.
Profiteroles
2 godz.
Koffielikeur
40 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Cheesecake
1 godz. 30 min
Citroensorbet met schuimwijn
10 min