
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het koekje
- 5 eieren, wit en geel gescheiden
- 125 g suiker
- 1 snuifje zout
- 125 g bloem
De siroop
- 100 g water
- 150 g suiker
Lichte porto-room
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water
- 100 g suiker
- 50 g maïzena (zetmeel)
- 3 eieren
- 500 g melk
- 2 el porto
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G., zeer koud
- 150 g mascarpone, zeer koud
Opbouw
- 250 g perziken, in blokjes (1-2 cm)
- 250 g abrikozen, in dunne reepjes
Meringue
- 300 g suiker
- 4 eiwitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2985.1 kJ / 711.9 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Toffees
2u.
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Coconut Dream
10min
Nougatine
1u. 30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
45min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
Geen beoordelingen
5u. 50min
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
1u. 15min
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
2u.
Kwarktaartjes met pistache en mango
Geen beoordelingen
2u. 30min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
1u.