
Apparaten en accessoires
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
8 porties
Ingrediënten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Voeding per 1 portie
Calorieën
711.9 kcal /
2985.1 kJ
Eiwitten
15.2 g
Vetten
21.8 g
Koolhydraten
112.5 g
Vezels
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appelcake
1u.
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Custard
15min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2u.
Honingraat
1u. 30min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Pudding
15min
Citroencurd
1u.
Banketbakkersroom
15min