Apparaten en accessoires
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
8 porties
Ingrediënten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
112.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Melkbrood
2u. 20min
Vanillevla met rabarber
50min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Vanille yoghurt
12u. 20min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13u. 25min
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Quinoasalade
40min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min