Apparaten en accessoires
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
8 porties
Ingrediënten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
112.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Banketbakkersroom
15 Min