Apparaten en accessoires
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
1461 kJ /
350 kcal
Vetten
12 g
Vezels
7.6 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Traditionele vruchtenjam
55 min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Cheesecake likeur
10 min
Abrikozenlikeur
30 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Penne met mosselen
1 godz. 5 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min