
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)
of 400 g forelfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik) -
1 ½
el vissaus (20 g)
of 2 ansjovisfilets, in olie uitgelekt -
2
tl geroosterde sesamolie (10 g)
of 20 g extra vergine olijfolie - 7 - 8 takjes verse dille enkel de blaadjes
- 1 sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap
- 500 g water
-
600 - 700
g zoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)
of 600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt - 2 tl zout
- 400 g gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)
- 40 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 350 kcal / 1461 kJ
- Eiwitten
- 26 g
- Vetten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Lamscurry
1u.
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Levercake
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Thaise burgers
35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min