Apparaten en accessoires
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
1461 kJ /
350 kcal
Vetten
12 g
Vezels
7.6 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Traditionele vruchtenjam
55min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Cheesecake likeur
10min
Abrikozenlikeur
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Penne met mosselen
1u. 5min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min