Apparaten en accessoires
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
1461 kJ /
350 kcal
Vetten
12 g
Vezels
7.6 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Pierogi met vlees
1u.
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Loempia’s
55min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min