
Apparaten en accessoires
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rijpe tomaten in stukken500 g
-
tomatenpuree15 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)370 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
zwarte-ogenbonen, gedroogd minstens 4 uur geweekt (zie tip)350 g
-
water350 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
volledige babypijlinktvis gekuist, vers of diepgevroren1000 g
-
zout plus extra voor de pijlinktvis
-
vers gemalen peper plus extra voor de pijlinktvis
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
citroensap, vers geperst (optioneel)20 g
-
verse koriander (optioneel) gehakt
Voeding per 1 portie
Calorieën
320 kcal /
1339 kJ
Eiwitten
32 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
22 g
Vezels
11.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Vichyssoise met pasta
35min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Minestrone
45min
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Salade van gehakte groenten
10min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen