
Apparaten en accessoires
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rijpe tomaten in stukken500 g
-
tomatenpuree15 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)370 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
zwarte-ogenbonen, gedroogd minstens 4 uur geweekt (zie tip)350 g
-
water350 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
volledige babypijlinktvis gekuist, vers of diepgevroren1000 g
-
zout plus extra voor de pijlinktvis
-
vers gemalen peper plus extra voor de pijlinktvis
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
citroensap, vers geperst (optioneel)20 g
-
verse koriander (optioneel) gehakt
Voeding per 1 portie
Calorieën
320 kcal /
1339 kJ
Eiwitten
32 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
22 g
Vezels
11.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux