Apparaten en accessoires
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
500 g tomaten uit blikrijpe tomaten in stukken500 g
-
tomatenpuree15 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)370 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
350 g gedroogde groene linzen, gespoeld en uitgelektzwarte-ogenbonen, gedroogd minstens 4 uur geweekt (zie tip)350 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
1000 g rauwe pijlinktvis, vers of diepgevrorenvolledige babypijlinktvis gekuist, vers of diepgevroren1000 g
-
zout plus extra voor de pijlinktvis
-
vers gemalen peper plus extra voor de pijlinktvis
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
citroensap, vers geperst (optioneel)20 g
-
verse koriander (optioneel) gehakt
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
1339 kJ /
320 kcal
Vetten
9 g
Vezels
11.5 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Tonijnkroketten
1u. 30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Yoghurt en muntdressing
15min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Antioxidantenboost
10min
Indiase groentencurry
50min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min