Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sardinepakketjes
- 8 volledige verse sardines, ingewanden verwijderd (elk 70-80 g) (zie variaties)
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 4 snuifjes zout
Sperziebonensalade
- 2 eieren
- 500 g water
- 500 g verse sperziebonen
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne reepjes (julienne)
- 40 g extra vergine olijfolie
- 15 g azijn
- 2 - 3 snuifjes zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tempé
48hod.
Gekruide lamstaart
40 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Yoghurt met kokosmelk
15h
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min