Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sardinepakketjes
- 8 volledige verse sardines, ingewanden verwijderd (elk 70-80 g) (zie variaties)
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 4 snuifjes zout
Sperziebonensalade
- 2 eieren
- 500 g water
- 500 g verse sperziebonen
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne reepjes (julienne)
- 40 g extra vergine olijfolie
- 15 g azijn
- 2 - 3 snuifjes zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tempé
48 Std.
Gekruide lamstaart
40 min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosmelk
15h
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min