Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse

Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse

3.8 180 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • Rinderfiletsteak in Streifen (4 cm)
    200 g
    200 g Schweineschnitzel, in Streifen (4 cm)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Risottoreis
    250 g
  • Weißwein
    150 g
  • Wasser
    750 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Möhren in dünnen Scheiben (5 mm)
    250 g
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen (5 mm)
    3

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 25 g
Calorieën 2110 kJ / 504 kcal
Vetten 17 g
Vezels 4.1 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...