Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 1 ½ łyżeczki soli
- 600 g ziemniaków, pokrojonych w 3 cm kostkę
- 200 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej
- 8 - 16 plastrów boczku, tłustego, w plastrach (100 g), wędzonego, pokrojonego w 1-2 mm plastry
- 80 - 100 g masła, niesolonego
-
1 - 2
łyżeczki tymianku, świeżego
of 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1596 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziemniaki z fasolką, szynką i sosem berneńskim
1 Std.
Bób z zielonym groszkiem w słodkim sosie gruszkowym
1 Std.
Sałatka ze szczawiu i fasolki szparagowej
45 Min
Szparagi, ryż z parmezanem i cytrynowym sosem zabajone
1 Std.
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Zielona fasolka szparagowa na Varomie
30 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Kalafior z purée z groszku
40 Min
Jajka sadzone na Varomie z ziemniakami, szparagami i sosem cytrynowym
50 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min