Rumienienie wołowiny (medium rare)

Rumienienie wołowiny (medium rare)

4.6 15 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 Cały przepis

Ingrediënten

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa wołowego bez ścięgien i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Cały przepis

Natrium 120 mg
Eiwitten 53 g
Calorieën 2118 kJ / 507 kcal
Vetten 31 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...