Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 plastrów wędzonego boczku
- 1 kawałek czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej, odsączonej z zalewy (ok. 120 g), pokrojonej w 5 mm kawałki
- 6 czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół (optioneel)
- 6 jajek
- sól, ilość do smaku
- pieprz czarny, mielony, ilość smaku
- 500 g wody
- szczypiorek, świeży, ilość do posypania (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 877 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shakshuka z ciecierzycą i boczkiem na Varomie
40min
Suflet z boczku i jajek
40min
Wiosenny twarożek
5min
Jajka w kokilkach (dla dzieci)
35min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25min
Jajka sadzone w papryce z dodatkami (z Varomy)
20min
Mini frittaty
30 min
Frittata z grzybami
45min
Omlet z brokułami i szynką
35min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35min
Jajka sadzone na parze
15min
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
45min