Suflet z boczku i jajek

Suflet z boczku i jajek

4.4 63 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
8 sztuk

Ingrediënten

  • 8 jajek
  • ½ łyżeczki soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 140 g śmietany, 18% tłuszczu
  • 5 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
  • masło do natłuszczenia foremek do sufletów
  • 80 - 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości chudego, pokrojonego w kostkę
    80 - 100 g szynki, gotowanej lub wędzonej, pokrojonej w kostkę
  • 500 g wody

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 sztukę

Eiwitten 9 g
Calorieën 674 kJ / 161 kcal
Vetten 13 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...