Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Brotbrösel
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Salz
-
50
g Gruyère Käse, in Scheiben (2-3 mm),
of 50 g Cheddar, in Scheiben (2-3 mm) - 25 g Babyspinat, frisch
- ½ - 1 Knoblauchzehe, nach Geschmack
- 450 g gelbe Paprika, in Stücken (3-4 cm)
- 4 - 5 Basilikumblätter, frisch
-
400
g stückige Tomaten aus der Dose,
of 400 g frische Tomaten, in Stücken (2-3 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Hackfleischschnecken
1 Std.
Pouletspiesse mit Reis
1 Std. 40 Min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 Min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen
1 godz. 10 min
Saftige Thunfischmuffins
50 Min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 godz. 10 min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min
Kunterbunter Hackbraten
1h 30min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Auberginen-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 15 Min