Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariniertes Fleisch und Gemüse
- 300 g Hähnchenschnitzel, in Streifen (1 cm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Streifen (1 cm)
- 1 Porreestange (ca. 200 g), in Ringen (1 cm)
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Stängel Koriander
- 1 Stückchen frischer Ingwer (ca. 10 g), in dünnen Scheiben
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 EL Sesam
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 10 g Sesamöl, geröstet
- ½ TL 5-Gewürze-Pulver
- 30 g Sojasauce
-
15
g brauner Zucker
of 15 g Honig
Basmati-Reis
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 900 g Wasser
- 1 TL Salz
- 300 g Basmati-Reis
- 3 EL Thai-Chili-Sauce, süß-sauer
- 4 EL Röstzwiebeln (Fertigprodukt oder selbst gemacht)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2385 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con Carne
50min
Garam-Masala-Hähnchen
50min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50min
Schweinefilet Vindaloo
2h 30min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Chicken Akhni
1h 30min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1h
Chicken Jalfrezi
1h
Massaman Curry mit Rindfleisch
40min
Rotes Thai-Curry mit Geflügel
45min
Beef Madras
1h 30min