Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 150 g de lentilles vertes sèches
- 60 g d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 904 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Tartiflette au tofu fumé
1h 20min
Paëlla aux haricots rouges
1h 15min
Potée de haricots fumés
30min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h
Chili sans viande
1h
Chili végétarien
1h 5min
Lentilles corail à la provençale
30min
Lentilles corail et quinoa au curry
25 Min
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Quinoasotto
35min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Ratatouille aux lentilles
50min