Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 35.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amor polenta
1 godz. 5 min
Thajská tomyum zoodle polévka
45min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1 Std.
Plněná vejce
30min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 Std.
Salsa s chilli a ananasem
Geen beoordelingen
Krabí balíčky
Geen beoordelingen
Vodka orange
5 Min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Karpatka
4h 30min