Compatibele versies
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lentejas verdinas
- 900 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 120 g de nabo cortado en dados
- 80 g de apio en rodajas
- 1 pera en trozos (aprox. 160 g)
- 40 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 cucharada de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de comino molido
- 100 g de trigo tierno
- 6 - 8 ciruelas pasas sin hueso (en mitades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 14.04 g
- Koolhydraten
- 42.68 g
- Vetten
- 4.57 g
- Vezels
- 10.74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3h
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Guiso de setas y tofu
30 min
Lentejas con kale
30 min
Arroz con hinojo y col
30 min
Lentejas y soja con verduras
4h 50min
Sopa asiática de verduras con tofu
1 godz. 30 min
Arroz con verduras y judías rojas
45 min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 min
Arroz meloso con verduras
1h
Paella de verduras
40 min