Compatibele versies
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lentejas verdinas
- 900 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 120 g de nabo cortado en dados
- 80 g de apio en rodajas
- 1 pera en trozos (aprox. 160 g)
- 40 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 cucharada de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de comino molido
- 100 g de trigo tierno
- 6 - 8 ciruelas pasas sin hueso (en mitades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 14.04 g
- Koolhydraten
- 42.68 g
- Vetten
- 4.57 g
- Vezels
- 10.74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Guiso de verduras de raíz
1 godz. 40 min
Arroz con verduras y judías rojas
45 min
Seitán con verduras en tarros al vacío
1h 10 min
Croquetas de patata y migas con kale y judías
1h
Gazpacho con cúrcuma
2 Std.
Fritos de verduras con salsa tzatziki (sin gluten)
30 min
Tortilla de patata (sin huevo)
30 min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Guiso de setas y tofu
30 min
Arroz meloso con verduras
1h