Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 2 pincées de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Fougasse
2 godz.
Focaccia aux olives
2 godz.
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30min
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccias aux herbes
3u. 45min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia croquante
3 Std.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min