Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 2 pincées de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin
2h 20min
Panisses
30min
Focaccia croquante
3h
Panisses marseillaises
3h
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Pompes à l'huile
3h
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au thym
3h
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia apulienne
2h 40min
Olivettes
1h 45min