Focaccia apulienne

Focaccia apulienne

4.5 28 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 150 g de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
  • 250 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 350 g de farine de blé
  • 150 g de semoule de blé dur fine
  • 1 c. à café de sel
  • 2 gousses d'ail (optioneel)
  • 20 tomates cerise coupées en deux
  • 1 pincée d'origan déshydraté
  • 1 c. à soupe de gros sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 16.2 g
Calorieën 2422 kJ / 579 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 6.1 g
Koolhydraten 104.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...