La tourte aux épluchures de patate

La tourte aux épluchures de patate

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
8 parts

Ingrediënten

La purée de pommes de terre à l'ail
  • 500 g d'eau
  • 300 g de pommes de terre bio, coupées en morceaux (réserver les épluchures)
  • 4 gousses d'ail
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pâte feuilletée
  • 200 g de beurre
  • farine de blé pour fariner
  • 90 g d'eau froide
  • 1 c. à café de sel
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 œuf battu, pour la dorure

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 4.2 g
Calorieën 1493.2 kJ / 357.2 kcal
Vetten 26.2 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...